BioKissed PURIFIED Smart Bottle

PURIFIED Smart Bottle
Onze slimme fles heeft UVC-ultraviolette stralen, die kunnen helpen schadelijke micro-organismen in het water te elimineren en het te zuiveren. Het heeft ook een slim deksel met een scherm dat de huidige temperatuur binnen de fles weergeeft en een slim alarmsysteem dat je eraan herinnert gehydrateerd te blijven.

De GEZUIVERDE fles van BioKissed is een ware blijk van innovatie, boordevol slimme functies die je drinkervaring naar een hoger niveau tillen.

KENMERKEN EN FUNCTIONALITEIT

Slim Alarmherinnering
De GEZUIVERDE fles is uitgerust met een ingebouwd slim alarmsysteem dat automatische herinneringen gedurende de dag instelt om gehydrateerd te blijven. Het alarmsysteem gaat elke 45 minuten af vanaf het moment dat je voor het laatst een slok water hebt genomen, om optimale hydratatie te waarborgen.

Sterilisatiefunctie
De Slimme Vacuümbeker, voorzien van UVC-ultraviolette straling, helpt bij het zuiveren van het opgeslagen water in de BioKissed-fles. Het elimineert schadelijke micro-organismen voor een schone en veilige drinkervaring.

Extra Beschermingslaag
Bij elke GEZUIVERDE fles wordt een jute zak meegeleverd als extra beschermingslaag tegen onvermijdelijke slijtage. Het gebruik van deze jute zak kan de levensduur van je fles verlengen.

DETAILS

Hoogst Duurzaam
Het gebruik van 304 roestvrij staal zorgt voor een robuuste en vermoeiingsbestendige structuur in vergelijking met het reguliere 201 roestvrij staal.

Dubbellaags Vacuümisolatie
Twee lagen vacuümisolatie van staal, met lucht ertussen, vertraagt de temperatuuroverdracht, waardoor de vloeistof binnenin zijn oorspronkelijke temperatuur veel langer behoudt.

Bescherming
304 roestvrij staal van voedingskwaliteit is roestvrij en BPA-vrij, wat betekent dat er geen chemicaliën lekken door ouderdom of krassen en reinigen.

Rubberen Verf
Hoogwaardige rubberverf zorgt voor een esthetisch hoogwaardige uitstraling en minimaliseert strepen voor veiliger gebruik.

EÉN DRUK:
Temperatuurweergave
Het deksel toont met kleur en graden de temperatuurstatus van je drankje aan. Rood geeft aan dat de vloeistof nog heet is. De dubbelwandige muren van 304 roestvrij staal houden drankjes tot 12 uur warm en blijven drankjes tot 6 uur koud.

DUBBELE DRUK:
Slim Alarmherinnering
Het ingebouwde slimme alarmsysteem zorgt voor automatische herinneringen gedurende de dag om gehydrateerd te blijven. Het gaat elke 45 minuten af vanaf het moment dat je voor het laatst een slok water hebt genomen.

3 X DRUKKEN:
Sterilisatiefunctie
De Slimme Vacuümbeker, uitgerust met UVC-ultraviolette straling, zuivert het opgeslagen water in de BioKissed-fles en elimineert schadelijke micro-organismen voor een schone en veilige drinkervaring.