BioKissed enkelvoudige Urine Test Strip

Urine Test voor 10 Gezondheidsparameters:

 • Vitamin C
 • Calcium
 • Magnesium
 • Zinc
 • Water
 • pH
 • Protein
 • Ketone
 • Sodium
 • Oxidatieve Stress
 • Gratis Biokissed Wellness App

DOWNLOAD in Apple Store en Google Play

Verbeter je gezondheidsbeleving met de BioStrip Single Urinetest!

Voor degenen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde gezondheidsinzichten op aanvraag, introduceert BioStrip Single, nu beschikbaar als individuele strips voor jouw gemak! Of je nu voor het eerst gebruiker bent die nieuwsgierig is naar de ongelooflijke mogelijkheden, of een ervaren welzijnsenthousiast die zijn gezondheid fijnafstemt, de individuele BioStrip-optie biedt flexibiliteit en toegankelijkheid.

Pas je gezondheidsreis aan, één strip per keer, en omarm de vrijheid om je welzijn te prioriteren wanneer je maar wilt.

De BioKissed Urineteststrip meet de volgende waarden binnen 1 minuut.

Vitamine C
Door urine te testen op vitamine C-niveaus kun je bepalen of je voldoende van deze essentiële voedingsstof binnenkrijgt, wat belangrijk is voor immuunfunctie, wondgenezing en collageenproductie.

Calcium
Urinetesten op calciumniveaus kunnen helpen vaststellen of je risico loopt op osteoporose, een aandoening waarbij botten zwak en broos worden.

Magnesium
Urinetesten op magnesiumniveaus kunnen helpen bij het vaststellen van een magnesiumtekort, dat symptomen zoals spierkrampen, vermoeidheid en hoge bloeddruk kan veroorzaken.

Zink
Urinetesten op zinkniveaus kunnen helpen bij het vaststellen van een zinktekort, dat diverse symptomen kan veroorzaken, waaronder haaruitval, huidproblemen en een verzwakte immuunfunctie. Zink is ook cruciaal voor wondgenezing en gezonde celgroei.

pH
Urinetesten op pH-niveaus kunnen helpen bepalen of je lichaam te zuur of alkalisch is, wat van invloed is op je algehele gezondheid en welzijn. Het handhaven van een evenwichtige pH is essentieel voor een gezonde spijsvertering, botgezondheid en immuunfunctie.

Eiwit
Urinetesten op eiwitniveaus kunnen helpen bij het identificeren van nierschade, ziekte en andere gezondheidsproblemen zoals urineweginfecties of diabetes.

Ketonen
Urinetesten op ketonen kunnen helpen vaststellen of je in ketose bent, wat nuttig kan zijn voor mensen die een koolhydraatarm of ketogeen dieet volgen. Ketose kan ook voorkomen bij mensen met diabetes die hoge bloedsuikerspiegels hebben.

Natrium
Urinetesten op natriumniveaus kunnen inzicht geven in hoeveel zout je consumeert en of je risico loopt op hoge bloeddruk, nierstenen of andere gezondheidsproblemen gerelateerd aan natriuminname.

Oxidatieve Stress
Evalueer je urine op oxidatieve stressniveaus om de antioxidantstatus van je lichaam te beoordelen en vast te stellen of je een teveel aan vrije radicalen hebt, die cellen kunnen beschadigen en kunnen bijdragen aan diverse gezondheidsproblemen zoals ontsteking, kanker en hartziekten.

Water
Urinetesten op het niveau van water kunnen helpen bepalen of je voldoende vocht drinkt om gehydrateerd te blijven. Uitdroging kan diverse symptomen veroorzaken, waaronder hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid.